Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Onze hond maakt regelmatig gebruik van de dagopvang en wordt helemaal enthousiast als we aankomen! De eigenaar is een echte dierenvriend en erg flexibel, eerder brengen/later halen of lastminute opvang is geen probleem – kortom, aanrader!

Naast onze hond Tico, dit jaar voor het eerst ook onze kat naar het dierenhotel gebracht voor de vakantie.
Het is een echte binnen-kat die alleen onze hond kent als ander dier in haar leven. Dus met andere katten verblijven……..
Eerlijk gezegd waren we een beetje bang een gestrest hoopje kat terug te krijgen, omdat de kat altijd in haar eigen omgeving kon blijven tijdens vakanties en alleen al het autoritje een probleem was.
Niks was minder waar. Onze Luyna heeft het prima gehad en was thuis binnen 10 minuten weer geacclimatiseerd.
Bedankt voor jullie goede zorgen !!! Tot volgende keer.

Ik heb Kenzo inmiddels al een paar keer gebracht dit jaar. Soms voor een weekend en soms langer dan een week. Ik ben zeer tevreden over het persoonlijke en vriendelijke contact. En de interactie met Kenzo.
Maar wat ik absoluut het belangrijkste vind. Kenzo komt kwispelend aan en komt kwispelend en vrolijk weer terug. En omdat ik weet dat hij dat niet overal heeft gedaan vind ik dit het belangrijkste teken dat hij het hier erg naar zijn zin heeft.

Telefoon:
076 – 5310953
Openingstijden:
Maandag t/m zondag van 09.00 - 12.00 uur
Maandag t/m vrijdag van 17.30 - 18.30 uur
Overige tijden op afspraak

Feestdagen zijn we gesloten.
Leursebaan 430A, Breda
info@dierenhotel-liesbosch.nl
Spring naar toolbar